Prijava ozlijede na radu (OR)

2. Popis OR obrazaca

U ovom poglavlju ćemo opisati kako upravljati prijavama ozljeda na radu (Obrazac OR).

Kako bi pogledali sve postojeće OR obrasce potrebno je u glavnom izborniku pod: "Osnovni podaci", odabrati izbornik: "Prijava ozljede na radu (OR)".

Na stranici koja će se otvoriti možete vidjeti popis svih do sada predanih obrazaca sa nekim osnovnim informacijama o njima kao što su: izvor ozljede, uzrok ozljede, ozljeđeni dio tijela, priroda ozljede, način ozljede, status prijave (kod HZZO-a), oznaka ozljede, o kojem je radniku riječ te datum ozljede

Svaki od OR obrazaca možete pregledati, urediti i ispisati kroz izbornik: "Akcije" u lijevom kutu ekrana. Izbornik koji će se otvoriti nudi vam mogućnost da:

  • odmah idete na konkretnu stranicu OR obrasca (Stranica 1, Stranica 2, Stranica 3, Stranica 4).
  • odmah kreirate i EK-3 obrazac za tog radnika gdje možete unijeti sve opće podatke o radniku koji se na radu ozlijedio odnosno obolio od profesionalne ili druge bolesti. EK-3 karton zatim možete snimiti i/ili ispisati.
  • odmah putem linka: "Preuzmi datoteke" preuzmete sve dokumente vezane uz pojedini OR obrazac.
  • ispišete obrazac na A4 i A3 papir.
  • brisanje OR obrasca.

Mogućnost ispisa, preuzimanja datoteka i brisanja imate i kroz grupne akcije gdje klikom na link: "Odaberite grupnu akciju" imate mogućnost odabrati grupnu akciju za sve označene OR obrasce.