Postavke korisnika

Ovdje možete naučiti sve o postavkama korisnika 

6. Korisnički portal

Ovaj dio postavki služi kako bi mogli upravljati sa korisničkim portalom aplikacije

Korisnički portal vam omogućuje da dio evidencije (najčešće općih podataka o uređajima) učinite dostupnima drugima. Korisnički portal može se koristiti i za dostavljanje podataka iz evidencija radnicima te za prikupljanje informacija važnih za ZNR odnosno uključivanje radnika u procese zaštite na radu

NAPOMENA: zadana postavka za korisnički portal je: "Isključen".


Dakle nakon što u postavkama aplikacije odaberete izbornik: "Korisnički portal", pojavljuje vam se stranica na kojoj iz padajućeg izbornika možete odabrati jednu od slijedećih opcija:

  1. Isključen - portal je isključen i ne postoji mogućnost prikaza dijela evidencija ovim putem
  2. Korisnici WebZNR-a - portalu autentikacijom mogu pristupiti samo korisnici aplikacije (stručnjaci zaštite na radu i druge osobe koje imaju pristup aplikaciji)
  3. Radnici i Korisnici WebZNR-a - portalu autentikacijom mogu pristupiti korisnici aplikacije i radnici u tvrtki koji će za ulaz u aplikaciju koristiti svoj email koji im je upisan pod njihove kontakt podatke na stranici radnika
  4. Otvoreno za sve - pristup korisničkom portalu će biti omogućen svima
NAPOMENA: kako se kroz korisnički portal ne dijele nikakvi osobni podaci bez da se prije toga izvrši autentikacija naša preporuka je da se odabere mogućnost: "Otvoreno za sve".

Klikom na link: "Snimi" spremate odabir u padajućem izborniku.

Ispod padajućeg izbornika imate link: "Odlazak na korisnički portal", koji vam omogućuje da odete na korisnički portal pregledati kako izgledaju podaci za vas kao korisnika aplikacije.