Korisničko sučelje

View

Naučite osnove kretanja kroz aplikaciju, unos , pretraživanje, mijenjanje i brisanje podataka.

Izbornik i navigacijska traka

Na vrhu svake stranice prikazati će vam se izbornik pomoću kojega pristupate dijelovima aplikacije.

Izbornik: "Osnovni podaci", sadrži sve elemente s kojima ćete se koristiti svakodnevno u radu sa aplikacijom:

NAPOMENA: Naša preporuka je da redoslijed unosa podataka u praznu aplikaciju bude prema redoslijedu ovog izbornika. Npr, kako bi mogli upisati djelatnika, morate prethodno upisati njegovo radno mjesto itd.


Izbornik: "Zaj. elementi" vam omogućava unos svih onih dodatnih podataka koji se mogu javiti u aplikaciji. Recimo ukoliko želite unijeti podatke u evidenciju o ispitivanju nekog stroja. Jedan od podataka koje trebate unijeti je podatak: "Ispitivač", a prilikom unošenja ispitivača morate unijeti podatak: "Ovlaštena tvrtka". Ova oba podatka možete unijeti  kroz izbornik zajednički elementi. Ukoliko to ne učinite aplikacija će vam u samom formularu ponuditi mogućnost unosa novih vrijednosti (u ovom slučaju novog ispitivača i/ili ovlaštenu tvrtku) tako da kliknete na ikonu "+"


Izbornik: "Izvještaji" sadrži popis najčešće korištenih izvještaja koje korisnici trebaju u evidenciji. 

NAPOMENA: aplikacija WebZNR nije rađena na način da smo svoje korisnike ograničili na određeni broj najčešće korištenih izvještaja. Ulaskom u bilo koji izvještaj vam omogućava filtriranje i grupiranje podataka te na taj način možete dobiti prilagođene izvještaje za vaše potrebe.

Putem izbornika: "Osposobljavanja" ulazite u modula aplikacije posvećen vođenju evidencija o teorijskom i praktičnom osposobljavanju radnika u vašoj tvrtki. 


  1. Glavni izbornik aplikacije
  2. Korisničko ime korisnika i link na stranicu postavki za korisnika aplikacije
  3. Izbornik za prebacivanje iz jedne u drugu tvrtku ukoliko korisnik koristi WebZNR aplikaciju za vođenje više tvrtki istovremeno
  4. Link za odjavu iz aplikacije
  5. Globalna tražilica koja vam omogućava "ad hoc" pretragu podataka u aplikaciji
  6. Kalendar u kojem će se automatski objavljivati upozorenja o potrebnim akcijama u vašoj evidenciji te rokovima u kojima je te akcije potrebno poduzeti. 
  7. Tablični prikaz najvažnijih događanja u evidenciji u proteklih 30 dana.