Grupni uvoz podataka u modul ISZNR

U modulu ISZNR aplikacije WebZNR omogućili smo grupni uvoz podataka za osposobljavanja. Dakle sada imate mogućnost putem Excel tablice uvesti podatke o radnicima (koje želite osposobiti) u modul ISZNR te zapisnike automatski predati u ISZNR Ministarstva.

3. Uvoz Excel tablice u modul ISZNR

Nakon što ste popunili i spremili Excel tablicu iz koraka 2 ovih uputa istu je potrebno uvesti u modul ISZNR aplikacije WebZNR. 

Tablicu je moguće uvesti isključivo u radni nalog modula. Dakle prvi korak je da kreirati radni nalog u modulu ISZNR

Na vrhu radnog naloga imate karticu: "Uvoz podataka iz datoteke". Kliknite na karticu i prikazati će vam se polje za uvoz Excel datoteke. 



Odaberite tip dokumenta iz padajućeg izbornika: "Tip dokumenta".

NAPOMENA: trenutno je omogućeno isključivo grupni uvoz za osposobljavanja.

Klikom na link: "Odaberi datoteku" pronađite spremljenu datoteku sa popunjenim podacima na svom računalu



Aplikacija će vam u zelenom dijaloškom okviru na vrhu stranice dati obavijest koji su podaci uspješno učitani, a u radnom nalogu će se pojaviti snimljeni zapisnici




NAPOMENA: svi zapisnici će biti samo snimljeni te stoga u svojoj šifri imati: "PRIV" oznaku. Ako iste želite zaključati i predati u ISZNR sustav Ministarstva potrebno je svaki otvoriti i kliknuti link: "Snimi i završi". 

Kada pogledate na svoju listu radnih naloga i zapisnika vidjet ćete da je aplikacija kreirala radni nalog koji sadrži sve zapisnike ali i da iste zapisnike prikazuje i na listi kao zasebne unose. Ovo je napravljeno kako bi i dalje mogli pretraživati svoje zapisnike posebno, a ne ih tražiti kroz radne naloge. 


NAPOMENA: ovdje dakle nije riječ o duplom unosu zapisnika nego samo načinu prikaza kako bi se olakšao rad stručnjaka. 

Ovim ste završili grupni uvoz osposobljavanja.